آشنایی با بسیج جامعه پزشکی
حضور مخلصانه پزشکان و پرستاران فداکار و بسیجی در دفاع مقدس که در روزهای آتش و خون در قالب
تیم های اضطراری در خطوط مقدم نبرد ، بیمارستان ها و درمانگاه های صحرایی به رفع آلام مجروحان می پرداختند ، زمینه ای شد تا پس از جنگ تحمیلی این حاملان پیام پایداری و استقامت به عنوان بخشی از بدنه تنومند بسیج ، به منظور اعتلاء و اشاعه فرهنگ مقدس و معنوی ایثار و شهادت در جامعه پزشکی و دانشگاهی کشور و ثبت و انتقال تجارب و مواریث گرانبهای دفاع مقدس گرد هم آیند .
با تشکیل بسیج جامعه پزشکی در سال 74 که با انتخاب و فعالیت نخستین شورای مرکزی بسیج جامعه پزشکی همراه بود ، این حرکت ارزشمند سرعت و توان بیشتری کسب نمود و از آن تاریخ تاکنون فعالیت چشمگیری در عرصه های کارشناسی حوزه سلامت ، علمی ، بهداشتی ، درمانی و فرهنگی توسط بسیج جامعه پزشکی صورت پذیرفته است .
هم اکنون بسيج جامعه پزشكي با بهره گيري از تعداد بي شماري از نخبگان و اساتيد گروه پزشكي و پيراپزشكي كه در شوراي مركزي و شوراهاي بسيج جامعه پزشكي استانها گرد هم آمده اند ، جهت سياستگذاري و ارزيابي برنامه ها و فعاليتها در مسیر اهداف مشخص شده، استفاده مي نمايد. در همين راستا همايشهای سراسري شوراهاي استاني عرصه ای برای طرح معضلات عرصه سلامت كشور ، سياستگذاري و هماهنگي برنامه هاي بسيج جامعه پزشكي و همچنین بررسي راهكارهاي لازم در اين خصوص می باشد . با توجه به اهميت ونقش برجسته اساتيد و اعضاي هيئت علمي دانشگاههاي علوم پزشكي در تحقق اهداف اين سازمان،كانونهاي مستقر در اين دانشگاهها به جذب، همكاري و فعاليت اين گروه فرهيخته اختصاص يافته و محل مناسبي جهت تضارب آرا و ارائه نظرات كارشناسي به مسئولين و نهادهاي نظام درحوزه سلامت كشور مي باشد . كانونهاي بسيج جامعه پزشكي به عنوان بازوان اجرايي بسيج جامعه پزشكي در مراكز استان و شهرستانها عمل مي كنند.
اهداف سازمان بسیج جامعه پزشکی