زندگينامه
مسعود محمّدصادقي در سوم مرداد ماه هزار و سیصد و سی و هشت در محلّۀ قديمي جواديۀ تهران چشم به جهان گشود. او فرزند سوم خانواده بود. در سن دو سالگي پدرش را از دست داد و مادرش مجدداً ازدواج نمود. همسر جدید مادرش، که کارمند شهربانی بود، مانند پدر واقعي از او مراقبت نمود. مسعود به همراه خانواده در سال 1345 به محلّۀ تهران نو نقل مكان كردند.
مسعود پسري مهربان و خوش اخلاق بود. به مادر و پدر بسيار احترام ميگذاشت و با برادرانش نيز بسيار مهربان بود. شهيد، دوران ابتدايي را در مدرسۀ ابن سينا سپري كرد. بعد از گذراندن دوران راهنمايي در مدرسۀ آزادگان و به دليل علاقه ای که به كارهاي فني داشت، در هنرستان احمدیه ادامۀ تحصیل داد و دیپلم خود را در رشتۀ فنی مکانیک اخذ نمود. قبل از رفتن به خدمت سربازي، در تراشكاري محل مشغول به كار شد. سپس به سازمان جهاد رفت تا در آنجا بهتر بتواند به مردم خدمت كند. در همین ایام ازدواج نمود. سپس در سازمان ترابري جهاد سازندگی، قسمت ساخت سنگرها مشغول به كار شد. سرانجام در تاريخ 19/02/1364 بر اثر اصابت موشك به شهادت رسيد.
خاطره از برادر شهید
در سال1362 وقتي مسعود ميخواست به جبهه برود قرار شد من او را با ماشین به راه آهن برسانم. توی راه به نزدیکی های محلّه شاپور رسیده بودیم که به راه بندان بدی خوردیم. هنوز مقداری تا میدان راه آهن باقی بود. مسعود دائم بیتابی میکرد. انگار دل توی دلش نبود. میترسید از قطار جا بماند و به عملیات نرسد. آخرش هم دلش طاقت نیاورد. خداحافظی کرد، ساکش را برداشت و پیاده شد. گفت: " بقیۀ راه را پیاده بروم، زودتر میرسم!" و با عجله راه افتاد و رفت.
از همان موقع، عاشق جبهه رفتن بود آنقدر آمد و رفت تا بالاخره به آرزویش رسید و شهید شد. پيام شهيد: هميشه به ياد خدا باشيد. قسمتي از وصيتنامه شهيد
خواهرهاي من مراقب حجاب خود باشند. پيرو راه امام خميني باشيد.