برگزاری اولین جلسه ی مسئولین و رابطین فرهنگی دانشگاه در سال 97
به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی فرهنگی، اولین جلسه ی مسئولین و رابطین فرهنگی دانشگاه در سال 97 روز یکشنبه 2 اردیبهشت با حضوردکتر رستمیان معاون اجتماعی فرهنگی و دکتر باقرزاده مدیر فرهنگی دانشگاه  در  سالن اجتماعات این معاونت برگزار شد.
این جلسه که با حضور حداکثری رابطین فرهنگی تشکیل شد  در خصوص برنامه های فرهنگی سال جاری بحث و گفتگو شد. همچنین دکتر باقرزاده ضمن خوش آمدگویی و  تشکر از رابطان به جهت استفاده از بودجه واحد خود در کنار بودجه فرهنگی  خواستار  انجام کار فرهنگی موثر شدند تا این مبلغ به نحو احسنت هزینه شود.
در ادامه  رابطین فرهنگی  در خصوص  مشکلات و موانع پیش روی هر واحد از جمله مواردی چون نبود پست کارشناس فرهنگی   در چارت هر سازمان  بحث و تبادل نظر کردند و  خواستار ایجاد آن شدند.
 معاون اجتماعی فرهنگی دانشگاه  هم ضمن تشکر از  زحمات سال گذشته همکاران صحبت های خود را شروع کرد، دکتر رستمیان  با  اشاره به اینکه مباحث و فعالیتهای  اجتماعی و فرهنگی آمیخته به یکدیگر است و فعالیت های فرهنگی و اجتماعی از اهمیت بالایی برخوردار است قول مساعدت و پیگیری در جهت ایجاد پست کارشناس فرهنگی را به رابطان داد.

گزارش: اشتیاقی
عکس: میری