برگزاری مسابقه تهیه انواع غذا در سالن شورای معاونت فرهنگی
به گزارش روابط عمومی معاونت  فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مسابقه تهیه  انواع غذا به مناسبت میلاد حضرت رسول اکرم (ص) و ولادت امام جعفر صادق(ع) شنبه  25   آبان 98 در سالن شورای معاونت فرهنگی ، با حضور دکتر رامین رحیمی نیا مدیر برنامه ریزی منابع مالی دانشگاه ،  دکتر عبدالرحمان رستمیان معاون فرهنگی دانشگاه ، ژینوس مجردباروق کارشناس بالینی تغذیه، مریم چمری کارشناس تغذیه جامعه و کلیه پرسنل ساختمان شفا و همکاران واحدهای روابط عمومی و بسیج دانشگاه برگزار شد.
در این برنامه غذاها از لحاظ تزیین، ارزش غذایی و طعم، مورد داوری کارشناسان تغذیه که از دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی آمده بودند قرار گرفت. رتبه اول را آش جو(زهره سعادتی،روابط عمومی دانشگاه)، دوم کشک بادمجان(زهرا داداشی) ، سوم جامبو شلز(الهه طاولی) و در نهایت از نظرطعم و مزه حلوا زعفرانی(محبوبه بهلولی، روابط عمومی) اعلام شد.
در پایان از نفرات اول تا چهارم با اهدای جایزه تقدیر شد و به همه شرکت کنندگان به رسم یادبود جوایزی اهدا شد.
گزارش : زهرا اسلامی نیا
عکس : حسین میری


   1398/8/25 15:22     
  
تعداد بازدید :  174