سومین جلسه شورای پیامگزاران ادارات کل استان تهران با حضور معاون اجتماعی فرهنگی دانشگاه
به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی، این جلسه با حضور دکتر رستمیان معاون فرهنگی و مشاور ریاست دانشگاه در امور اجتماعی سلامت محور ، دکتر عباسی رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه، دکتر برکتی مدیر مولفه های موثر برسلامت، مدیران معاونت های بهداشت، غذا و دارو و درمان دانشگاههای علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی ، ایران  و پیامگزاران سلامت ادارات کل استان دوشنبه 11 شهریور برگزار شد. دکتر رستمیان ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان با اشاره به اهمیت تعاملات بین دستگاههای اجرایی و همکاری با دانشگاههای علوم پزشکی استان در پیشبرد اهداف حوزه سلامت بخصوص سلامت فردی، سازمانی و برنامه جامع سلامت استان به نقش مهم صدا و سیما و فضای مجازی در ارتقا سواد سلامت جامعه اشاره کرد و افزود: با همکاری شبکه پنج سیما موضوعات مختلف سلامت مطرح می شود. همچنین دانشگاها آمادگی دارند در برگزاری  کارگاههای مشترک توسط کارکنان ادارات در خصوص جنبه های مختلف خود مراقبتی، افزایش سواد سلامت و سایر موضوعات مرتبط همکاری نمایند. ایشان با اشاره به مشکلاتی مثل فاضلاب تهران که باعت آلودگی زمین های کشاورزی و تولید برخی محصولات کشاورزی نا سالم می شود گفت: پیگیری همه جانبه دستگاههای مسئول و همکاری بین بخشی در حل این مشکلات راهگشاست.
در ادامه دکتر عباسی با اشاره به همکاری ادارات در اجرای بسیج ملی کنترل فشار خون در استان گفت: با توجه به اهمیت حوزه سلامت، این جلسات در راستای ارتقا همکاری بین بخشی و مشارکت بیشتر دستگاههای اجرایی استان در اجرا و پیشبرد برنامه های سلامت محور ادامه می یابد. وی با اشاره به نقش مهم پیامگزاران سلامت ادارات در پیگیری مصوبات کارگروههای ساغ و سایر موضوعات مرتبط با سلامت در ادارات گفت:  شورای پیامگزاران سلامت در شهرستانها نیز  نیز تشکیل می شود.  در این جلسه مهندس کریمی سرپرست گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی به تبیین برنامه کشوری  ارتقا سلامت کارکنان دولت پرداخت و افزود: با مشارکت دستگاهها این برنامه گام به گام اجرا می شود. در ادامه خانم دکتر عالی پور از دانشکده تغذیه در خصوص جنبه های مختلف تغذیه سالم و مشکلات تغذیه ای در کشور ه به اهمیت افزایش سواد تغذیه افراد اشاره کرد و آموزش هایی در این خصوص ارائه کرد وی گفت: با برگزاری کارگاهها و جلسات آموزشی با موضوغ تغذیه سالم در ادارات میتوان به بهبود تغذیه و کاهش مصرف مواد غذایی ناسالم کمک کرد. سپس دکتر برکتی مدیر مولفه های موثر بر سلامت دانشگاه و دکتر توکلی متخصص پزشکی اجتماعی با اشاره به شروع برنامه دانشگاه عاری از دخانیات ضمن آموزش مضرات مصرف دخانیات توضیحات لازم را ارائه کردند. دکتر برکتی گفت دانشگاه آمادگی دارد در این خصوص با ادارات استان همکاری نموده و برنامه آموزش پرسنل و اجرای برنامه ساختمان های عاری از دخانیات در ادارات شروع شود. در ادامه پیامگزاران ادارات در خصوص همکاری بین بخشی در حوزه سلامت و اهمیت سلامت کارکنان و اقدامات انجام شده در این خصوص اعلام آمادگی کردند، و مقرر شد کارگاههای تغذیه سالم و خود مراقیتی در ادارات تشکیل شود و موضوعاتی از قبیل در اختیار قرار دادن محتویای آموزشی برای ادارات، مبارزه با آبیاری مزارع با فاضلاب، برخورد با واحدهای تولید کننده پساب آلوده کننده، ایجاد محیط  همکاری بیشتر بین ادارات مرتبط صورت پذیرد.
 همچنین موضوعات مرتبط با سلامت و امنیت غذایی به دبیرخانه کارگروه ارسال شده تا در جلسات بعدی کارگروه مطرح شود.
خبر و عکس: حسین میری


   1398/6/12 14:08     
  
تعداد بازدید :  129