کمک یکصدوپنجاه میلیارد ریالی یک خیر برای ساخت فاز دوم مرکز آموزشی درمانی ضیائیان

به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی فرهنگی، مراسم انعقاد تفاهم نامه عملیات اجرایی فاز دوم بیمارستان به مساحت 6000 هزار متر مربع شامل آنژیوگرافی، کت لب، CCU، ICU ، NICU، LDR ، اورژانس و ... با حضور این خَیر روز سه‌شنبه ۱۷ بهمن ماه ۹۶ در سالن کنفرانس بیمارستان برگزار شد.

این مراسم با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و پخش کلیپ معرفی بیمارستان با حضور دکتر رضایی معاون درمان دانشگاه، دکتر رستمیان سرپرست معاونت اجتماعی فرهنگی دانشگاه، نصیریان رئیس مجمع خیرین، حجت الاسلام والمسلمین مطلبی امام جماعت و نماینده ولایت فقیه، خانواده شهدای منطقه 17، محسنی شهردار منطقه، دکتر عفت پناه رئیس و پناهی مدیر بیمارستان، و جمعی از مسئولین بیمارستان برگزار شد.
کتر عفت پناه ضمن خیرمقدم به میهمانان و این خَیر خیرخواه منطقه در خصوص شاخص های مهم بیمارستان و همچنین اورژانس مرکز صحبت کرد و به خدماتی که در این مرکز به بیماران ارائه میگردد اشاره کرد.
وی در ادامه گفت: همه ما یک مجموعه هستیم و این بیمارستان متعلق به مردم این منطقه است، همه باید برای آسایش خاطر مردم این منطقه تمام تلاش و کوشش خود را انجام دهیم که انشاله با کمک این خَیر که از اهالی همین منطقه نیز می باشد، بتوانیم فاز دوم عملیات عمرانی بیمارستان را با برآورد مالی یکصدوپنجاه میلیارد ریال در پنج طبقه شروع نموده و طی 18 ماه به پایان برسانیم و در این راستا گامی موثر جهت خدمت رسانی به مردم عزیز منطقه برداریم.
دکتر عفت پناه در پایان از ریاست دانشگاه جهت حمایت هایی که از مرکز داشته‌اند و همچنین از معاون درمان دانشگاه دکتر رضایی ، دکتر رستمیان سرپرست معاونت اجتماعی فرهنگی دانشگاه و همه مسئولین و دست اندرکاران تشکر و قدردانی کرد.
شهردار محسنی در این مراسم به پیشرفت چشمگیر بیمارستان از سال‌های گذشته تا به امروز اشاره کرد و در خصوص حسن رفتار خیرخواهانه این خَیر صحبت نمود و از حجت الاسلام والمسلمین مطلبی به عنوان رهبر منطقه یاد کرد.
محسنی شهردار منطقه با نثار فاتحه به روح چهار هزار شهید منطقه 17 به صحبت های خود پایان داد.
در ادامه این مراسم حجت الاسلام والمسلمین مطلبی نماینده ولایت فقیه و امام جماعت منطقه 17 ضمن تشکر از عوامل و ریاست بیمارستان، این مراسم را مراسمی عزیز و گرامی خواند و از پیشرفت بیمارستان از نظر تعداد مراجعه کننده و خدمت‌رسانی نسبت به بیمارستان های دیگر در سطح دانشگاه ابراز خرسندی نمود.
در پایان این مراسم، تفاهم نامه فاز دوم عملیات اجرایی ساخت مرکز آموزشی درمانی ضیائیان بین طرفین به امضاء رسیده و منعقد شد.
برای نیت خیرخواهانه این خَیر و به خواست وی اسمی از ایشان در این خبر درج نشد.

1396/11/21 15:01

انتقادات و پیشنهادات: