کارگاه چگونه از طنز لذت ببریم ویژه اعضای محترم هیات علمی برگزار شد
         به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران، کارگاه چگونه از طنز لذت ببریم، ویژه اعضای محترم هیئت‌علمی، با حضور آقای دکتر اسماعیل امینی، عصر روز چهارشنبه 29 شهریور 1396 در سالن شورای معاونت فرهنگی دانشگاه برگزار شد.
استاد امینی در این جلسه از چهل سال کار مداوم خود از دوران جوانی در مجلات گل‌آقا و روزنامه همشهری یاد کرد. وی دکترای خود را در رشته ادبیات کسب کرده است و اکنون برای مطبوعات، مطالب طنز می‌نگارد. استاد در ابتدای این کارگاه به تعریف طنز پرداخت و گفت طنز که درگذشته به آن هزل می‌گفتند، درواقع تکنیکی است که در هنر به کار می‌آید و می‌توان آن را به دیگران آموخت، لذا طنز متکی به اندیشه و انتقال آن است.
   پس‌ازاینکه سؤالاتی در خصوص طنز مطرح شد، ایشان به معرفی چند نمونه از کتب طنز که به همراه خود آورده بود، پرداخت و ویژگی‌های ابداعی و ظرایف آن نویسندگان را برشمرد و صفحاتی از آن کتب را قرائت کرد. ازجمله کتاب چرا توفیق را توقیف کردند از عباس توفیق. کتاب تاریخ طنز ادبی نوشته جواد مجابی، کتاب دور دنیا با زیرشلواری نوشته عبدالله مقدسی، کتاب بچه‌های ننه بلقیس از حمیدرضا بابک، کتاب باغ‌وحش اساطیر نوشته احسان رضایی و کتاب خرتناق به نویسندگی رحیم رسولی.
    کارگاه‌های ارتقای فرهنگی هیئت‌علمی هر چهارشنبه با توجه به نیازسنجی و نظرسنجی‌های انجام‌شده و ارزیابی نسبت به فضای عمومی جامعه و همچنین مقتضیات زمان در محل شورای معاونت فرهنگی دانشگاه برگزار می‌شود.
ازآنجاکه اساتید مدعو سخنران این کارگاه‌ها از میان بهترین سخنرانان و اساتید دانشگاهی ایران در حوزه‌های تخصصی انتخاب می‌شوند و برگزاری کارگاه‌ها به‌صورت منظم در محل و زمان مطلوب انجام می‌پذیرد، استقبال خوب اساتید هیئت‌علمی دانشگاه‌های مختلف را به دنبال داشته است.

گزارش : محمدمسعود ایرجی
   1396/7/3 11:50