کارگاه سلامت، نشاط و گردشگری ویژه اعضای هیئت‌علمی برگزار شد
 به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران، کارگاه سلامت، نشاط و گردشگری ویژه اعضای هیئت‌علمی ، با حضور دکتر اسماعیل تکیه سادات عصر چهارشنبه 5 دی ماه 1397 در سالن G6  ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.
استاد تکیه سادات دارای مدرک دکترای توسعه سازمانی و کارشناس وزارت خارجه در حوزه جنوب شرق آسیا است و درحال حاضر در زمینه اقتصاد در تجارت و کمیسیون توسعه پایدار سازمان ملل کار می کند.
 استاد در ابتدای سخنان خود با تشریح واژه Well Being یا تندرستی گفت می خواهم به سیستم ذهنی این موضوع بپردازم. سه فاز در معنای شادی و سلامتی است. اول نگاه فرد به خود است دومین بحث شرکاء مانند دوست یا همسر وی و سومین مرحله تاثیری که روی جامعه خود می گذارید. دکتر تکیه سادات بر لزوم دور کردن کارهای منفی بعد از ساعت 7 عصر. حفظ تعادل در صدای صحبت با دیگران تاکید کرد و گفت: حجم گردشگران بخاطرتوسعه کشورهای در حال رشد تغییر می کند. هدف گردشگری سلامتی است  و ورزش عامل اصلی سلامتی در انسان هاست. ورزش تیراندازی و دوچرخه سواری  به عنوان عامل شادی دراکثر کشورهای توسعه یافته رواج دارد.
وی در خصوص مولفه های تندرستی گفت برای دستیابی به توانایی های فردی باید از خود شروع کنیم . ایشان ضمن بیان بعضی صفات مردم کشورهای توسعه یافته نظیر سحرخیز بودن و نداشتن کنش و واکنش منفی، نظافت و تمیز بودن، تاکید کرد  و ادامه داد برای شاد بودن باید برای بهبود فیزیولوژی و انرژی بدن خود تلاش کنیم. برای اینکه محیط شاد داشته باشیم، باید هر کسی بر اساس مسئولیتی که دارد صحبت بکند و کمتر از ملامت و خشونت استفاده کنیم.
دکتر تکیه سادات همچنین بر اهمیت وجود پارتنرشیب یا همکاری در انجام کارهای تخصصی و اجتماعی تاکید کرد و گفت : ریشه پارتنرشیپ حسابرسی است. ما باید عادت به سرزنش و ملامت را از میان برداریم  وی  در پایان با اشاره به بحث مراقبت و اصالت دادن به کار به حاضران توصیه کرد  که همیشه در زمان حال شاد باشند و نه اینکه برای شادی در آینده برنامه ریزی کنند. بیشتر انسان هایی که در دنیا سالم هستند. از هفت شب به بعد از مسائل منفی پرهیز کرده و درها را به روی غم می بندند و حرف های قشنگ می زنند و صبح ها نیم ساعت ورزش می کنند و از صداهای طبیعت نظیر صدای آب استفاده می کنند.
جلسه کارگاه سلامت معنوی در جامعه پزشکی با پرسش و پاسخ حاضران به پایان رسید.
گزارش: ایرجی
عکس: میری