کارگاه تعالیم و مفاهیم قرآنی ویژه ی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران، کارگاه مفاهیم قرآنی، ویژه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران، با حضور حجت‌الاسلام متوسلی از اساتید موسسه درسهایی از قرآن، صبح روز یکشنبه 14 آبان در سالن شورای معاونت فرهنگی دانشگاه برگزار شد. این کارگاه ها که ویژه ی کارکنان و همراه با امتیاز آموزش ضمن خدمت برگزار می شوند با تمرکز بر موضوعات اخلاقی اشاره شده در کلام ا... مجید روزهای یکشنبه هر هفته برگزار می شوند و همکاران دانشگاه علوم پزشکی تهران می توانند در دوره های بعدی این کارگاه ها حضور داشته باشند.
اجرای این کارگاه ها مصوب مجمع قرآنیان بوده، به صورت دوره های آموزش ضمن خدمت به مدت 20 ساعت برگزار می شوند و در برگزاری کارگاه از اساتید بنام تعالیم و مفاهیم قرآنی کشور حاضر در موسسه ی فرهنگی درسهایی از قرآن استفاده می شود.

گزارش از ایرجی

1396/8/17 09:03