نمازخانه ای بسیار زیبا در دانشکده طب ایرانی
به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی فرهنگی، دانشکده طب ایرانی واقع  در میدان هروی  به همت مسئولان،  نمازخانه ای بسیار زیبا، کم نظیر و خاص در حیاط دانشکده افتتاح کرد.
دکتررضائی زاده رئیس دانشکده ی طب ایرانی گفت: مدت زیادی است که به فکر ساخت چنین نمازخانه ای بودیم و همه ی تلاشمان این بود که بر خلاف همیشه، که متاسفانه اکثر مواقع مکان های پرت و بدون استفاده را برای اقامه نماز در نظر می گیرند، این بار در میان باغچه و فضای سبز و درختان و کنار قفس طاووس های زیبای این مجموعه، نمازخانه ای بسیار شکیل، زیبا و جذاب طراحی کنیم که به همت خیرین و پیگیری همکاران این امر محقق شد.
خانم حسینی تبار رابط فرهنگی دانشکده نیزگفت الحمدالله این نماز خانه آنچنان جذاب است که همکاران را به سمت خود میکشد و همگان مشتاق هستند تا نماز خود را در آن اقامه کنند.
وی که تلاش زیادی در بر پایی این نماز خانه ی زیبا داشته با اشاره به مساعدت مسئولان و کمک خیرین برای آنها آرزوی موفقیت داشت و از خداوند برایشان طلب خیرکرد.
اولین روز گشایش این نماز خانه زیبا مصادف با جشن ولادت حضرت زهرا سلام الله علیها بود که با مداحی محمود اشتیاقی  و حضور حداکثری پرسنل برگزار شد.
خبر: اشتیاقی

1397/12/12 11:59