نشست معاون اجتماعی فرهنگی دانشگاه با روسای موسسات خیریه و سازمانهای مردم نهاد منطقه اسلامشهر
به گزارش معاونت اجتماعی فرهنگی دانشگاه،نشست مشترک معاون اجتماعی فرهنگی دانشگاه با روسای  سمن ها وموسسات خیریه شهرستان اسلامشهر ، با حضور معاون فرماندار و روسای ادارات ، مدیر شبکه بهداشت اسلامشهر  روز چهارشنبه 13 تیر 97 در سالن جلسات فرمانداری اسلامشهر برگزار شد.
 درابتدای  این نشست دکتر رستمیان معاون اجتماعی فرهنگی دانشگاه  ضمن تشکر از فعالیت های خوب بهداشتی سمن ها و خیرین در منطقه اسلامشهر گفت : خوشبختانه سازمانهای مردم نهاد و خیرین با کمک شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر  با ساخت و تجهیز مراکز بهداشتی درمانی فعالیتهای خوبی انجام داده اند که قابل تقدیر است .نقش سمن ها در اطلاع رسانی  و آموزش مردم همیشه پررنگ بوده است .با تشکیل معاونت اجتماعی دانشگاه هم بیشتر از پیش سعی خواهیم کرد از سمن ها حمایت کنیم .
دکتر رستمیان  افزود : در محدوده دانشگاه تهران بیش از 100 سمن سلامت داریم .که خیلی از آنها در سطح ملی فعالیت دارند .که می توان با آنها ارتباط برقرار کرد و شعبه ای از سمن های سلامت استان تهران در این منطقه تاسیس کرد .
وی تاکید کرد :ما هم در دانشگاه نگاهمان به سمت اجتماعی سازی دانشگاه است .اساتید و اعضای هیئت علمی  وارد اجتماع شوند و در کنار فعالیتهای علمی با کمک استانداری ،شهرداری و آموزش و پرورش در حیطه رشته خود سمن جدیدی ایجاد کنند .حتی برای انها امتیاز اجتماعی هم قائل شدیم که تقدیری برای آنها باشد.
پزشکان نقششان درمان بیمار است اما سمن ها در کنار ان می توانند نقش مهمی در برگزاری کارگاه و آموزش ضمن درمان به بیماران داشته باشند .خیلی از سمن ها در پیشگیری و خود مراقبتی نقش مهمی دارند ..و دولت توان پشتیبانی به تنهایی همه موارد را ندارد و مردم باید به کمک بیایند .

دکتر رستمیان در ادامه از پروژه مهم طرح ارتقاء همه جانبه کودکان در منطقه چهار دانگه گفت و افزود :خوشبختانه طرح تکامل کودکان پروژه علمی بزرگی است که توسط معاونت اجتماعی در منطقه چهاردانگه شروع شده است .این طرح که در حقیقت غربالگری کودکان از نظر جسمی و شناختی  تا 3 سالگی است در کل همه موارد سلامت کودک را در برمی گیرد .این طرح با کمک رابطین آموزش دیده و تیم تخصصی و فوق تخصصی دانشگاه ، بیمارستان مرکز طبی کودکان ، بیمارستان ضیائیان و با حمایت فرمانداری  و شبکه بهداشت و هم چنین مادران کودکان انجام می شود .این پروژه ،طرح علمی خوبی است که در دنیا پیاده شده است و در حال حاضر در منطقه چهاردانگه اسلامشهر آغاز شده است .
معاون اجتماعی فرهنگی دانشگاه تصریح کرد : در اجرای بخشی از این طرح گاهی  مشارکت  سمن ها ی منطقه نیاز است .در خیلی از کشورها مشارکت مردم در خیلی ازکارها اهمیت دارد.گاهی به ازای هر 70 نفر یک سمن وجود دارد .انشاالله در کشور خودمان هم بتوانیم از حمایت و همکاری مردم به خصوص در بحث سلامت و پیشگیری بهره ببریم و تعداد سمن های فعال را افزایش دهیم .
درپایان دکتر رستمیان از سمن ها جهت شرکت در برنامه های مختلف آموزشی معاونت اجتماعی که ویژه سمن ها برگزار می شود دعوت کرد و خواستار تعامل نزدیک با اداره سازمانهای مردم نهاد دانشگاه شد .

خبرنگار  و  عکاس :باقرزاده
   1397/4/16 13:38