دومین کارگاه نقش طبابت عالمانه و بدون مرز در اعتبار و اعتلای دین و میهن ویژه اعضای هیئت‌علمی برگزار شد
به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دومین کارگاه نقش طبابت عالمانه و بدون مرز در اعتبار و اعتلای دین و میهن، توسط دکتر سید ناصر عمادی، عضو هیئت علمی گروه پوست دانشگاه علوم پزشکی تهران، عصر روز چهارشنبه 15شهریور 1396 در سالن شورای معاونت فرهنگی دانشگاه با حضور جمعی از اعضای محترم هیئت‌علمی برگزار شد.
    در این جلسه دکتر عمادی، به پروژه خدمات پزشکی ایران فراتر از مرزهای کشور اشاره کرد و آن را در سه بخش پیشگیری و درمان، آموزش و پژوهش عنوان کرد. وی بیان داشت ما باید بررسی کنیم که چگونه می توانیم مسئولیت خودرا در این سه بخش به مرحله عمل برسانیم. توسعه مناسبات دوستانه چهار پارامتر: هدف، برنامه، امکانات و نیروی انسانی ضروری است. همچنین برای موفقیت در کشور هدف، داشتن برنامه مجزا برای هر قشر جامعه بسیار ضروری است.
دکتر عمادی افزود ما باید کانون جامعه پزشکان بدون مرز را به عنوان مجموعه ای معتبر و آبرومند برای فعالیتهای داخل و خارج فعال کنیم. استراتژی ما در فراتر از مرزها حفظ سلامت مردم خواهد بود و باید دو مقوله ارتباط با دنیا و داشتن اطلاعات غنی را مدنظر قرار دهیم. فردی که بعنوان سفیر سلامت به کشوری اعزام می شود باید معتقد به مهاجرت باشد و زبان، آداب ورسوم و معادلات سیاسی و اجتماعی آن کشور را درک نماید.
 دکتر عمادی در پایان گزارشی تصویری از سفرهای خود به کشورهای آفریقایی ارائه داد و بر اهمیت ایفای نقش معلم و کار کردن برای خدا و بخاطر نجات انسان‌ها  تأکید کرد. جلسه اول این کارگاه در سوم خردادماه سال جاری برگزارشده است.

گزارش از ایرجی

1396/6/20 11:00