خوابگاه وصال خوابگاهی عاری از دخانیات
به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی، جلسه ای با حضور دکتر برکتی مدیر مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت، دکتر عباسی رئیس دبیرخانه کارگروه ساغ و آقای محمودی مسئول خوابگاه دانشجویی وصال با  موضوع خوابگاه عاری از دخانیات برگزار شد.
در این جلسه محمودی ضمن ارایه ی اطلاعات از امکانات این خوابگاه 162 نفره ی دانشگاه  به استفاده نکردن دخانیات توسط دانشجویان این خوابگاه اشاره کرد و افزود طبق قوانین خوابگاه ها افراد حق استفاده از دخانیات در این محیط ها را ندارند و تا به حال موردی از کشیدن سیگار توسط دانشجویان ما مشاهده نشده است.
دکتر برکتی ضمن خرسندی از اجرای این پروژه ی سلامت محور که شامل معاونت، دانشکده و ساختمان بدون دخانیات در دانشگاه علوم پزشکی تهران می شود، اجرای این طرح را در خوابگا ه های دانشجویی ضروری دانست و افزود: متاسفانه آمارها نشان می دهد استفاده از دخانیات توسط دانشجویان در خوابگاه ها رو به افزایش است و با فرهنگ سازی و تلاش مستمر در این زمینه می توان این استفاده را به حداقل رساند. ایشان خواستار اجرای جدی این طرح باهمکاری مسئولان خوابگاه وصال به عنوان اولین خوابگاه عاری از دخانیات شد.
در پایان مقرر شد با نشانه گذاری خوابگاه وصال به عنوان اولین خوابگاه عاری از دخانیات، این طرح در بخش های دیگر نیز اجرا شود.

1398/3/20 14:59