جلسه مهر ماه ستاد فعالیت های جهادی دانشگاه برگزار شد
به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی فرهنگی دانشگاه جلسه ستاد فعالیت‌های جهادی دانشگاه روز سه‌شنبه 17 مهر در سالن شورای این معاونت برگزار شد.
این جلسه با حضور دکتر حیدری مسئول قرارگاه جهادی ستاد اجرایی فرمان امام خمینی، دکتر قیوم زاده رئیس شبکه بهداشت جنوب، و چراغی دبیر حاشیه جنوب شهر تهران و جمعی از مدیران و مسئولان معاونت اجتماعی فرهنگی برگزار شد.

ابتدا چراغی ضمن تشریح وضعیت مناطق حاشیه شهر تحت پوشش دانشگاه جزئیات کاملی از بافت جمعیتی، اقلیمی و نوع محرومیت ها، گروههای آسیب پذیر و ... مناطق حاشیه ای جنوب شهر تهران ارائه داد و برای محرومیت زدایی از این مناطق از همه افراد و مسئولان حاضر در جلسه دعوت به همکاری کرد.

دبیر حاشیه جنوب شهر تهران با اشاره به اقدامات انجام شده توسط خیرین و گروه‌های مردم‌نهاد و بیان میزان محرومیت وعرصه های خدمت رسانی، آموزش، خدمات بهداشتی و درمانی، زیرساخت ها و کارهای عمرانی، آب آشامیدنی، تغذیه سالم را از اهم مشکلات این ناحیه عنوان کرد که فقر اقتصادی و فرهنگی وهمچنین وجود اتباع خارجی و کارگران فصلی مهاجر در برخی مناطق بر اضطرار آن می افزاید.
وی افزود: با توجه به عدم برخورداری آنان از بیمه و حتی حضور غیر مجاز اتباع خارجی در کشور به همراه عدم تمکن مالی در هنگام بیماری خطر سرایت به سایرین را چند برابر می کند.
 سپس دکتر حیدری با اشاره به ماموریت و وظایف قرارگاه جهادی ستاد اجرایی فرمان امام اعلام  آمادگی کرد تا یکی از مناطق محروم به عنوان پایلوت انتخاب و برای امداد رسانی و محرومیت زدایی آن با دانشگاه تفاهم نامه همکاری امضا شود تا با توجه به امکانات و توانمندی های دو سازمان و هم افزایی نظام مند آنها، برای محرومیت زدایی مشارکت کنند.
 سپس سایر اعضا ضمن بیان نقطه نظرات و تجربیات خود پیشنهادات خود را در جلب مشارکت سایر حوزه ها و سازمان ها مانند اوقاف، نیروی انتظامی و خیریه ها مطرح کردند و بر کار برنامه ریزی شده، تشکیلاتی، دقیق و نظام یافته تأکید داشتند.
 دکتر عمادی عضو هیئت علمی علوم پزشکی تهران با توجه به تجربیات اردوهای گذشته خود افزود: می توان از عدم ورود به حوزه های غیرتخصصی (غیر بهداشتی درمانی)،مانند آموزش شرکت کنندگان در اردو و آشنا سازی آنان با وضعیت اقلیمی و فرهنگی منطقه برگزاری و شناسایی افراد مستعد هر منطقه برای ارتباطات لازم بعد از اردو را مورد بررسی قرار داد.
 در پایان نامه بیمارستان سینا برای برگزاری اردوی جهادی (ویزیت رایگان) در منطقه لهک مطرح و ضمن موافقت ، با تامین هزینه‌های ایاب و ذهاب و تغذیه اردوی مذکور از محل اعتبارات اردوهای جهادی موافقت شد.

خبرنگار: واحد فرهنگی
عکاس: حسین میری