جلسه مسئولان فرهنگی در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی
به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی، به همت واحد فرهنگی شبکه بهداشت شهرستان ری و همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه برنامه جلسه و بازدید و زیارت از آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) یکشنبه بیست و چهارم آذرماه از ساعت  10 صبح برگزار شد.
جلسه مسئولان و رابطان فرهنگی دانشکده ها و بیمارستانها در محیطی بسیار صمیمی در مجموعه موزه آسمان نمای حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) برگزار شد.
در این جلسه دکتر محمد حسین صادقیان صادقیان مدیر امور فرهنگی ضمن خیر مقدم به رابطان از همکاری آنها در این سالها تشکر کرد و گفت:تمام تلاش ما در معاونت در جهت بهبود شرایط انجام فعالیت های فرهنگی در واحدها است.
دکتر صادقیان گفت: یکی از دغدغه های واحدها در انجام فعالیت فرهنگی بحث بودجه فرهنگی اختصاص یافته به واحدها است که با مساعدت دکتر رستمیان معاون فرهنگی انشالله شرایط دسترسی و استفاده از این بودجه ها تسهیل خواهدشد.
در ادامه رابطان واحدها  با خیر مقدم به دکتر صادقیان که به عنوان مدیر جدید فرهنگی معرفی و منصوب شدند صحبتها و موضوعاتی را در خصوص فعالیت های فرهنگی واحدهای خود بیان کردند.
در ادامه حاضران با حضور در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) به زیارت این مکان مقدس پرداخته و از مجموعه آسمان نمای حرم که از مجموعه‌ های کم‌نظیر در کشور است و می‌توان در آن به تماشای صور فلکی و اجرام آسمانی پرداخت دیدن شد.
این برنامه فرهنگی با نماز جماعت و پذیرایی ناهار به پایان رسید.
خبر: حانیه باقری
عکس: حسین حاج رضایی