جلسه بررسی راهکارهای توسعه فناوری و ارتباط باصنعت
به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی، جلسه بررسی راهکارهای توسعه فناوری و ارتباط باصنعت سه شنبه 12 آذر 98 با حضور دکتررستمیان معاون فرهنگی، دکتر منظم مدیر دفتر ارتباط با صنعت، دکتر رضایی زاده رئیس دانشکده طب ایرانی، دکتر مومنی مشاور هنری رئیس دانشگاه و دکتر برکتی مدیر مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت در دفتر معاونت فرهنگی تشکیل شد.
 در این جلسه دکتر منظم راهکارهای رسیدن به دانشگاه نسل سوم را بیان کرد و افزود: یکی از مولفه های مهم برای تحقق کارآفرینی توجه به نیازهای تولیدی و صنعتی در نظام نامه درسی و سیاستهای پزوهشی است که می تواند در تربیت دانشجویان برای آفرینش محصولات و رفع نیازهای شرکت های صنعتی موثر باشد.
 دکتر رضایی زاده با توصیف کارآمدی از دانشگاه کره جنوبی و ارتباط تنگاتنگ آنان با شرکت های تولیدی افزود: دانشگاه علوم پزشکی باید در خدمت نیازها و تولید تجهیزات پزشکی بصورت میدانی و عملیاتی در خدمت بخش صنعت قرارگیرد. کارخانه ها نباید تصور کنند دانشگاه علوم پزشکی به کمک مالی انها نیازمند هستند بلکه می خواهند در تولیدات آنان مشارکت کنند.
در ادامه دکتر رستمیان ایجاد کارآفرینی و ثروت مبتنی بر دانش را در دانشگاه مورد تاکید قرار داد و افزود: معاونت فرهنگی امتیازات اجتماعی را در ارتقاء اعضا هیات علمی با سیاست های کار آفرینی و اجتماعی کردن فعالیت های دانشگاه از طریق تاسیس و راه اندازی انجمن های خیریه و مشارکت موسسات غیر انتفاعی تولیدی فعالانه دنبال می کنند و کلاس های آموزشی و اساتیدی که در آنجا تدریس می کنند لازم است بصورت کارگاهی جذب سرمایه های مالی و منابع اقتصادی بخش خصوص در تولید تجهیزات پزشکی را اولویت اول قرار دهند تا بتوانیم با بومی سازی تجهیزات پزشکی و داروسازی در شرایط تحریم اقتصادی مقاومت داشته باشیم.
دکترمومنی مشاور هنری رئیس دانشگاه با بیان اهمیت استفاده از ظرفیت ها و توانمندی هنرمندان در دانشگاه نسل سوم گفت: کارآفرینی باید فرهنگ سازی شود اگر قرار است صنعت وشرکت های دانش بنیان و توجه به تولید محصولات مورد نیاز در راس برنامه های آموزشی و پژوهشی قرار گیرد. لازمه فرهنگ سازی توجه به ساختار سازی و عملیاتی کردن اهداف کارآفرینی است.
مشاور هنری رئیس دانشگاه افزود:  به عنوان مثال در کشورهای صنعتی اگر گفته می شود حق با مشتری است و احترام و توجه
به نیازهای مشتری اولویت اصلی است، ساز و کارهای اجرایی آن هم در تمام شرکت و فروشگاهها عملیاتی و اجرا می شود، هنرمندان می توانند در برقراری ارتباط صنعت و دانشگاه و ترویج و توسعه فناوری های علمی و پزشکی در کنار دیگر عزیزان نقش کلیدی و محوری داشته باشند، چرا که سینما و تئاتر و تلویزیون می تواند در حوزه تبلیغات کلید توسعه صنعتی در تولید تجهیزات پزشکی و داروسازی تلقی شود.
در ادامه دکتر رستمیان ضمن انتقاد از لغو معافیت های مالیاتی فرهنگی در حوزه تولیدات محصولات فرهنگی تاکید کرد و تولید محتوا و تامین برنامه های آموزشی که بتواند موجب بارش فکری دانشجویان جهت فرهنگ سازی در کارآفرینی و ثروت مبتنی بر علم و دانش شود را مهم برشمرد و افزود: تولید کالای مرغوب و ملی وقتی ارزشمند است که پشتوانه آموزشی و پژوهشی داشته باشد.
دکتر برکتی در خصوص سلامت و امنیت غذایی و اهمیت آن در دانشگاه علوم پزشکی و انتقال مولفه ها و شاخص های آن به بخش صنعتی گفت: با توجه به مسئولیت دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی در دانشگاه، لازم است شرکت های تولیدی و کارآفرینان به رعایت مسائل اجتماعی و زیست محیطی در کارگاهها و کارخانه هایی نظیر مراقبت از افزایش آلودگی های آب و هوا و رعایت استانداردهای لازم اقدام لازم را انجام دهند.
خبرو عکس: حسین میری
   1398/9/13 16:55