تکمیل پروژه ساختمانی الکتروشوک در بیمارستان روزبه به همت خیرین
جلسه ای با حضور خیر ارجمند اصغر شمشادی، دکتر سیامند انوری مدیر بیمارستان روزبه، منیژه یونسی رئیس اداره خیرین وزارت بهداشت و درمان، شعله سعادت رئیس اداره خیرین دانشگاه،همراهعلی براتی مدیر مالی بیمارستان روزبه، اکرم علی محمدی مسئول مددکاری و سپیده قربانی مسئول مشارکت های مردمی  بیمارستان در سالن شورای بیمارستان روزبه چهارشنبه 1 آبان برگزار شد.
دکتر انوری در ابتدای جلسه تاریخچه ای از تاسیس بیمارستان روانپزشکی روزبه و خدماتی که در این بیمارستان ارائه می شود را مطرح کرد.
در ادامه مسئول مددکاری بیمارستان شرحی از وظایف واحد مددکاری و مشکلات مالی بیماران مراجعه کننده به بیمارستان را عنوان کرد.
در پایان پس از ارائه گزارشات هزینه کرد پروژه نیمه کاره ساختمان الکتروشوک، شمشادی موافقت خود را بابت تکمیل پروژه مذکور اعلام کرد و خواستار بازدید از این پروژه نیمه کاره شد.
ضمن بازدید مقرر شد در اسرع وقت تفاهم نامه ای توسط شعله سعادت رئیس اداره خیرین دانشگاه با تعهد 400 میلیون تومانی اعلام شده از سوی خیر تنظیم شود که پس از اخذ توافقات طرفین به حول و قوه الهی در ابتدای ماه ربیع الاول پروژه به مرحله اجرایی درآمده تا هرچه سریعتر به بهره برداری و ارائه خدمت به بیماران مراجعه کننده برسد.
خبر و عکس: سعادت

1398/8/1 14:16