تامین الکل بیمارستانی به همت شرکت تولید دارو
به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشگاه، شرکت «تولید دارو»، به همت معاونت فرهنگی دانشگاه الکل با مصارف بیمارستانی به ارزش 500 میلیون ریال به دانشگاه علوم پزشکی تهران اهدا کرد.
به علت شرایط موجود کشور در پی ورود بیماری کرونا، نیاز به درمان و پیشگیری و دسترسی سریع به ابراز و امکانات مورد نیاز بیش از پیش احساس می‌شود.
شرکت تولیددارو یکی از بزرگترین و قدیمی­ ترین کارخانجات داروسازی ایران می­ باشد که در سال 1335 تأسیس و فعالیت خود را در زمینه ساخت فرآورده­ های دارویی و بهداشتی آغاز کرده است. این شرکت با نام تجاری TD پیش از پیروزی انقلاب یکی از کارخانجات داروسازی مطرح کشور بوده و پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز همواره در ردیف کارخانه­ های مطرح تولید و عرضه دارو قرار داشته است.
این شرکت با اهدا الکل بیمارستانی با ارزش مالی 500 میلیون ریال به مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران گام موثری در روند مبارزه با این ویروس برداشته است. همچنین این شرکت متعهد شده است مصارف الکل بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی تهران را تا پایان عبور از این بحران ادامه دهد.
امید است همه کشور دست در دست هم با کمک و همدلی بتوانیم این بیماری را شکست داده و با قدرت و توانمندی بتوان به سلامت از این بحران عبور کنیم.
خبر: زهرا اجاقلو

1398/12/26 12:19