برگزاری کارگاه عفاف و حجاب با حضور رئیس مرکز تحقیقات زن و خانواده تهران

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران، کارگاه عفاف و حجاب، ویژه اعضای محترم هیئت‌علمی،  با حضور دکتر فاطمه قاسمپور، عصر روز چهارشنبه 21 تیرماه 1396 در سالن شورای معاونت فرهنگی دانشگاه برگزار شد.
دکتر قاسمپور، عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات زن و خانواده، در ابتدای این کارگاه که به مناسبت روز عفاف و حجاب برگزارشده بود، پیشنهاد کرد تا برای خروجی محور بودن آن، افراد حاضر به معرفی خیلی سریع پرداخته، سپس با ارائه سوال و دریافت نظرات و تبادل نظر به بررسی ابعاد مختلف موضوع حجاب در جامعه بپردازند.
وی همچنین به بررسی پیامدهای اجتماعی حجاب از دیدگاه عرف و مسائل دینی پرداخت و کمک به حریم خانواده را یکی از مهم‌ترین فلسفه‌های حجاب دانست.
           دکتر قاسمپور در ادامه در خصوص سؤالاتی نظیر شخصی بودن یا اجباری و حکومتی بودن حجاب توضیح داد و اشاره کرد که در صدر اسلام زنان حجاب را حق خود و نه یک تکلیف می‌دانسته‌اند و افزود احکام اجتماعی اسلام ازجمله حجاب در مدینه نازل‌شده و به ‌مرور اجراشده است. وی همچنین به حوزه سیاست گذاری در امر حجاب پرداخت و این مقوله را پیچیده توصیف کرد.
با توجه به سوالات فراوان و نوع برگزاری مناسب این کارگاه، حضار ادامه روند اینچنین کارگاه ها را درخواست و برگزاری کارگاه های دیگری به صورت تخصصی در حوزه حجاب و عفاف را پیشنهاد کردند.

گزارش: ایرجی
عکس:میری