برگزاری کارگاه جهاد بدون مرز ویژه اعضای محترم هیات علمی
به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران، کارگاه جهاد بدون مرز، ویژه اعضای محترم هیئت‌علمی، با حضور دکتر منصور کشاورز، عصر روز چهارشنبه 22 شهریور 1396 در سالن شورای معاونت فرهنگی دانشگاه برگزار شد.
   دکتر کشاورز عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ابتدای این کارگاه پس از ذکر خاطره ای از استاد فقید محمد مهدی اصفهانی، به خاطره خود از راهپیمایی اربعین سال گذشته با همراهی گروه پزشکی احرار، اشاره کرد و سپس ضمن بیان ساختار حکومتی واجتماعی  کشور بوسنی و هرزگوین به گزارش سفر تحقیقاتی خود به آن کشور جهت شرکت در راهپیمایی به مناسبت بزرگداشت سالگرد شهدای قتل عام سربرنیسکا در روز 11 ژولای پرداخت.
 وی گفت در بوسنی سه گروه مسلمانان، صربها و کراواتها وجود دارند. در جنگی داخلی که اتفاق افتاد مسلمانان بوسنی در محاصره قرار گرفتند و از سوی صربها و کراواتها قتل عام شدند. استاد کشاورز همچنین افزود: صربها ارتودوکس و کرواتها کاتولیک هستند. بوسنی دو میلیون مسلمان دارد که نیمی از جمعیت آن کشور را شامل می شود و دشمنان اسلام می ترسیدند که یک کشور اسلامی پس از فروپاشی یوگسلاوی در اروپا ایجاد شود و به همین دلیل یک جنگ داخلی تمام عیار راه انداختند تا توان ایجاد یک کشور اسلامی در قلب اروپا را ازبین ببرند.جلسه کارگاه با طرح سؤالات و نظرات شرکت‌کنندگان به پایان رسید.
       کارگاه‌های ارتقای فرهنگی هیئت‌علمی هر چهارشنبه با توجه به نیازسنجی و نظرسنجی‌های انجام‌شده و ارزیابی نسبت به فضای عمومی جامعه و همچنین مقتضیات زمان در محل شورای معاونت فرهنگی دانشگاه برگزار می‌شود.

گزارش از ایرجی

1396/6/26 15:40