برگزاری کارگاه تربیت جنسی اطفال، ویژه ی اعضای هیئت علمی دانشگاه ها
به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران، کارگاه تربیت جنسی کودک، ویژه اعضای محترم هیئت‌علمی، با حضور خانم دکتر عفت السادات مرقاتی خویی، عصر روز چهارشنبه 13 دی ماه 1396 در سالن شورای معاونت اجتماعی فرهنگی دانشگاه برگزار شد.
دکتر مرقاتی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران،  سخنان خود را با موضوع سلامت و آموزش جنسی کودکان آغاز کرد و به مدل های جدید آموزشی مدون دراروپا و ایالات متحده اشاره کرد. وی اظهار کرد که بخشی از متخصصین در ایلات متحده معتقدند، به کودکان نباید هیچ اطلاعاتی در خصوص مسائل جنسی داد. وی همچنین از تفکر ساختارگرا به عنوان یک تجربه موفق یاد کرد که معتقد است خداوند همه را با غریزه های جنسی آفرید و وظیفه جامعه هدایت آن است. مخالفان این نظریه هنجار شکنی را علت مخالفت خود قلمداد می کنند. دکتر مرقاتی افزود، طبق آمارها از سال 1995 حدود 18 درصد آمار طلاق بالا رفته است که نشان می دهد از نظر جنسی ازدواج ها خوشحال کننده نیست. مثلا در اطراف ما ازدواج هایی بخاطر مصالح شخصی صورت گرفته که نمی توان بر آنها نام ازدواج نهاد.
این کارگاه که به دلیل استقبال خوب دچار کمبود ظرفیت شد، با طرح سوالات از طرف اساتید پیگیری و به این سوالات پاسخ در خور ارائه شد؛ تعداد سوالات و استقبال به نحوی بود که تا ساعتها بعد از پایان رسمی کارگاه نیز ادامه پیدا کرد و دکتر مرقاتی پاسخگوی سوالات اساتید بود.
وی از اساتید درخواست کرد اگر مواردی در مراکز درمانی مشاهده کردند که نیاز به اورژانس درمانی سلامت جنسی دارند به مرکز دایر شده در بیمارستان امام خمینی(ره) تهران ارجاع دهند.
وی در پایان گروه سلامت جنسی رسش را معرفی کرد که  بعنوان یکی از گروههای آکادمیک در زمینه ارتقاء سلامت جنسی فعالیت می کند. پایه های اولیه  این گروه با همت استاد گرانقدر خانم دکتر عفت السادات مرقاتی خویی، در سال 1386در مرکز بازتوانی عصبی (بصیر)، پژوهشکده علوم اعصاب واقع در بیمارستان امام خمینی(ره) دانشگاه علوم پزشکی تهران گذاشته شده است. دکتر مرقاتی خویی نزدیک به دو دهه است که در حوزه سکسولوژی، بویژه زمینه ارتقاء سلامت جنسی در سطح کشور و به صورت بین المللی به تربیت دانشجویان در مقاطع مختلف تحصیلی از کارشناسی تا دکتری پرداخته و این گروه به سرپرستی دکتر مرقاتی خویی، همچنین در زمینه های پژوهشی و درمانی نیز فعالیت گسترده ای دارد. گروه سلامت جنسی رسش  با فعالیتهای جدی در بستر علمی و تحقیقاتی، خدمات سلامت جنسی مبتنی بر شواهد را در شرایط بهینه و مقرون به صرفه ارائه میدهد. راه اندازی کلنیک سلامت خانواده - جنسی در بیمارستان امام خمینی(ره) تهران و کلینیک سلامت جنسی در مرکز ملی مطالعات اعتیاد ایران و مرکز سلامت جنسی ولیعصر(ع) از جمله اقدامات این گروه است.
گروه سلامت جنسی رسش با دارا بودن متخصصین مختلف مانند سکسولوژیست، روانپزشک، ارولوژیست، متخصص بهداشت باروری، روانشناس، ماما، کارشناس سلامت جنسی در زمینه  درمانهای مشکلات جنسی از توانمندیهای زیادی برخوردار است.

ادامه ی این کارگاه 4 بهمن ماه در محل سالن شواری معاونت اجتماعی فرهنگی برگزار خواهد شد و بعد از اعلام برنامه ها، اعضای محترم هیئت علمی با انجام ثبت نام می توانند در این کارگاه شرکت کنند.
  کارگاه‌های ارتقای فرهنگی ویژهی اعضای هیئت‌علمی دانشگاه ها هر چهارشنبه با توجه به نیازسنجی و نظرسنجی‌های انجام‌شده و ارزیابی نسبت به فضای عمومی جامعه و همچنین مقتضیات زمان در محل شورای معاونت اجتماعی فرهنگی دانشگاه برگزار می‌شود.
ازآنجاکه اساتید مدعو سخنران این کارگاه‌ها از میان بهترین سخنرانان و اساتید دانشگاهی ایران در حوزه‌های تخصصی انتخاب می‌شوند و برگزاری کارگاه‌ها به‌صورت منظم در محل و زمان مطلوب انجام می‌پذیرد، استقبال خوب اساتید هیئت‌علمی دانشگاه‌های مختلف را به دنبال داشته است.
گزارش از ایرجی

1396/10/19 15:15