برگزاری کارگاه انس با قرآن در محضر معصومین علیهم السلام با حضور دکتر محمد حسین نیکنام
    به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران، کارگاه انس با قرآن در محضر معصومین علیهم السلام، ویژه اعضای هیئت‌علمی دانشگاه ها، با حضور دکتر محمدحسین نیکنام، عصر روز چهارشنبه  6 دی ماه 1396 در محل سالن شورای معاونت اجتماعی فرهنگی دانشگاه برگزار شد.
دکتر نیکنام، مشاور وزیر بهداشت در امور بین الملل، در ابتدای این کارگاه به تجربیاتش از قرآن کریم در طی مراحل زندگی خود اشاره کرد و با بیان مواردی همچون نزول قرآن کریم در بهترین زمان و ارزشمندترین شب توسط برترین فرشتگان بر برترین فرد عالم، و ارائه ی  مثالهای گوناگون، عظمت این هدیه ی الهی را متذکر و یادآور شد که انس با قرآن، انس با مفاهیم قرآن است و بیگانگی با قرآن، بیگانگی با خودمان است.
وی همچنین به نکته ای از آیت اله جوادی آملی با این مضمون اشاره کرد که هیچ نکته ای غیر قابل فهم در قرآن نمی باشد، چون قرآن به زبان فطرت نازل شده است. در ادامه ی کارگاه و پس از توضیحاتی چند، استاد سخنران از اساتید هیئت علمی حاضر در کارگاه خواست تا تجربیات شخصی خود را از ارتباط با قرآن بیان کنند و سپس تمامی حضار با معرفی خود، تجربیات شیرین و زیبایشان از ارتباط با قرآن کریم و حضور این هدیه ی آسمانی که همچون موجود زنده ای راه را برای انسان در مسیر کمال روشن می کند، بیان کردند. در خلال این ارائه ی تجربیات، استاد نیکنام به تشریح، بیان و تفسیر نکات پرداخت و به سوالات حضار پاسخ گفت. ارتباط قرآن با لحظه لحظه ی زندگی بشری و قابل استفاده بودن این کتاب آسمانی برای تمام نقاط تاریک و روشن حیات انسان به همراه استمداد از حضرات معصومین علیهم السلام و قول و رأی ایشان برای درک بهتر، از اهم موضوعاتی بود که در این کارگاه به آن پرداخته شد.
قابل ذکر است، دکتر محمد حسین نیکنام، مشاور محترم وزیر بهداشت و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران، که کارشناس-مجری برنامه ترجمه و تفسیرقرآن، شبکه سراسری صدای جمهوری اسلامی ایران (بیش از سه دهه) ورادیو قرآن (بیش از یک دهه) است به عنوان استاد خادم و فعال قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی شناخته شده و در حوزه ی علوم پزشکی، نشان مدیریت سازمان جهانی بهداشت(WHO) را داراست. تالیف و ترجمه بیش از 10 کتاب و تالیف بیش از 50 مقاله علمی در نشریات بین المللی از جمله آثار علمی و تالیفات وی است.
 کارگاه‌های ارتقای فرهنگی هیئت‌علمی هر چهارشنبه با توجه به نیازسنجی و نظرسنجی‌های انجام‌شده و ارزیابی نسبت به فضای عمومی جامعه و همچنین مقتضیات زمان در محل سالن شورای معاونت اجتماعی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌شوند.
ازآنجاکه اساتید مدعو سخنران این کارگاه‌ها از میان بهترین سخنرانان و اساتید دانشگاهی ایران در حوزه‌های تخصصی انتخاب می‌شوند و برگزاری کارگاه‌ها به‌صورت منظم در محل و زمان مطلوب انجام می‌پذیرد، استقبال خوب اساتید هیئت‌علمی دانشگاه‌های مختلف را به دنبال داشته است.

گزارش: ایرجی
عکس:میری