برگزاری کارگاه آموزش فن بیان
 به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران، کارگاه آموزش فن بیان ویژه اعضای هیئت‌علمی دانشگاه‌ها، با حضور سرکار خانم فرزانه معصومیان، عصر روز چهارشنبه 11 مهرماه 97 در محل سالن شورای معاونت اجتماعی فرهنگی دانشگاه برگزار شد.
 خانم معصومیان که دارای مدرک لیسانس الهیات و فوق‌لیسانس روانشناسی است ابتدا به معرفی خودپرداخت و افزود از سال 74 کار خود را شروع کرده و 22 سال است در رادیو و شبکه تلویزیونی خدمت می‌کند و چون ابتدا معلم آموزش‌وپرورش بوده به یادگیری و یاد دادن علاقه وافری داشته است. وی در سال 76 به‌عنوان اولین برگزارکننده دوره‌های فن بیان، گویندگی، اجرا، سخنرانی، مذاکره و متعاقد سازی و به‌طور خلاصه سواد ارتباطی فعالیت خود را آغاز می‌کند.
خانم معصومیان مطالب خود را با این عبارت آغاز کرد که آنچه دنیا را پیش می‌برد سواد تحصیلی نیست و سواد ارتباطی اهمیت بیشتری دارد، لذا سواد ارتباطی باید از زمان تحصیل در مدارس آموزش داده شود. وی سپس به حمید امامی اشاره می‌کند که باوجود تحصیلات ابتدایی به 5 زبان دنیا مسلط است. اگرچه سواد دانشگاهی نداشته ولی با استفاده از سواد مطالعاتی و ارتباطی کتاب‌های متعددی نوشته است.
خانم معصومیان همچنین بیان داشت که دنیا را سواد ارتباطی پیش می‌برد و داشتن اطلاعات کافی در کنار توانایی خوب بیان کردن و انتقال دادن معلومات و خوب حرف زدن در کنار حرف خوب زدن را از اهمیت والایی برخوردار است. خانم معصومیان که مدتی را نیز در سمت مدیریت مدارس منطقه 6 و 17 اشتغال داشته معتقد است اگر در کنار تحصیلات عالی و مدارج خوب، سواد ارتباطی نباشد آن تحصیلات عالی ارزش چندانی ندارد.
خانم معصومیان افزود کسانی که خوب صحبت می‌کنند موفق‌تر از کسانی هستند که خوب بلدند و سخنرانان زاییده نمی‌شوند بلکه ساخته می‌شوند. وی همچنین گفت زوج خوشبخت کسانی هستند که تفاوت‌های یکدیگر را به‌خوبی درک می‌کنند. وی در پایان به نقش حس یا لحن بیان در کنار بیان اشاره‌کرده و از حاضران خواستند جملاتی را که با الحان مختلف، مفاهیم گوناگونی را می‌رسانند قرائت کنند تا به تفاوت زیاد آن پی ببرند.
جلسه کارگاه با استقبال خوب حاضران و پاسخ به سؤالات آنان به پایان رسید.

خبرنگار:  مسعود ایرجی

1397/7/15 10:39