برگزاری کارگاه آشنایی با زندگانی و آثار سید اهل قلم، هم زمان با روز قلم

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران، کارگاه آشنایی با زندگی و آثار شهید سید مرتضی آوینی ، با حضورعضو ارشد موسسه روایت فتح، عصر روز چهارشنبه 14 تیرماه 1396 در سالن شورای معاونت فرهنگی دانشگاه با حضور جمعی از اعضای محترم هیئت‌علمی برگزار شد.
    جهانگیر خسروشاهی، در این جلسه که به مناسبت روز قلم برگزارشده بود، شهید مرتضی آوینی  را یکی از بهترین نثر نویسان دوران معاصر دانست و خلاصه‌ای از نحوه همکاری خود با گروه تلویزیونی روایت فتح به سرپرستی شهید آوینی را ارائه کرد. وی تأکید کرد برای شناخت دقیق شهید آوینی رجوع به آثار این شهید مهم تر از توصیف دیگران است. استاد خسروشاهی که تا پایان تصویب قطعنامه 598 از سوی ایران در کنار شهید آوینی خدمت نموده است، افزود: اگر بدون واسطه به آثار سید و شهید بزرگوار نگاه کنیم، به شخصیت وی بهتر پی می‌بریم.
           وی  در ادامه بیان کرد؛ مقالات این شهید در 15 جلد کتاب جمع‌آوری‌شده و در حال حاضر نشر واحه، آثار ایشان را منتشر می‌کند وی همچنین به اساتید هیئت علمی حاضر پیشنهاد کرد از فیلم‌های ایشان که به‌صورت دی‌وی‌دی تهیه شده است، فیلم هفت قصه از بلوچستان را تماشا کنند که ماجرای انتقال سیاهان توسط استعمارگران به این منطقه و بر جای ماندن آن‌ها تاکنون را روایت می‌کند.
استاد خسروشاهی که قریب به 40 سال سابقه فعالیت هنری فرهنگی داشته و خالق آثار فراوانی در قالب های داستان بلند، رمان، داستان کوتاه، زندگینامه ی داستانی، و ... است،  فیلم‌های شهید آوینی با نامهای  گم‌گشتگان دیار فراموشی ، خان گزیده‌ها و فیلم حقیقت (قبل سقوط خرمشهر) را ارزشمند  توصیف کرد و چند نمونه از کتاب‌هایی که شهید آوینی به مطالعه آن‌ها علاقه‌مند بود را  کتاب توحید حکیم مدرس یزدی و سنن النبی مرحوم علامه محمد حسین طباطبائی، ذکر کرد.
در پایان این کارگاه حضار سوالات، دغدغه ها و شبهه هایی را مطرح و تبادل نظر کردند.

گزارش: ایرجی
عکس: میری