برگزاری دومین جلسه کار گروه اجتماعی پدافند غیر عامل باحضور معاون اجتماعی فرهنگی
به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی فرهنگی، دومین جلسه کار گروه اجتماعی پدافند غیر عامل با حضور دکتر رستمیان معاون اجتماعی و رییس کار گروه، آقای دکتر ذنوبی رییس مرکز مدیریت حوادث و پدافند غیر عامل، آقای دکتر صدرایی مدیر گروه سلامت محیط و کار، آقای  دکتر عباسی رییس دبیر خانه سلامت و امنیت غذایی و اعضای کار گروه 13 آذر ماه تشکیل شد.
ابتدا دبیر کار گروه گزارشی از مصوبات جلسه قبل و اجرای برنامه آموزشی ایمنی در کودکان به داوطلبان توضیحاتی ارایه کرد.
دکتر ذنوبی با جمع بندی مطالب جلسه قبلی بر اهمیت کار گروه اجتماعی در پدافند غیر عامل تاکید کرد،  وی افزود: آموزش کارکنان و استفاده صحیح از تجهیزات که می تواند در صورت سهل انگاری یا بی توجهی برای آنها و دیگران ایجاد خطر کند، همچنین در خصوص استفاده از توان و امکانات خیرین حوزه سلامت در مورد تجهیز بیمارستان ها، آموزش و فرهنگ سازی پزشکان و کارکنان در مورد پروتکل های استفاده از تجهیزات و خود مراقبتی های فردی در محیط های کاری که منجر به بروز آسیب نشود، مطالبی را گفت.
سپس دکتر رستمیان در خصوص استفاده از توان علمی دانشکده ها بخصوص گروه سلامت در بلایا در دانشکده بهداشت و تهیه پروپوزال و تدوین برنامه اجرایی چشم انداز آینده و تعیین محورها و شاخص های تهدیدات اجتماعی محیط های دانشگاهی و ارزیابی برنامه ها بعد از مدت زمان مشخص مطالبی را اشاره کرد.
همچنین وی در خصوص اعطای امتیاز اجتماعی فرهنگی به اعضای هیات علمی که در برنامه مدیریت پدافند غیر عامل شرکت داشته باشند تاکید کرد.
خبرنگار : وزیری
عکس : میری