برگزاری دومین جلسه مسئولان فرهنگی در در سال 96
به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران،دومین جلسه مسئولان فرهنگی واحدهای تحت پوشش در ساعت 10 صبح روز دوشنبه 27 شهریور 96 با حضور اکثریت اعضاء در سالن شورای معاونت فرهنگی دانشگاه برگزار شد.
       این جلسه که با ارائه تحلیل آماری گزارش واحدها در دو سال اخیر شروع شد، سرکار خانم قدس به نقد و بررسی رویدادهای فرهنگی این واحد ها در این مدت پرداختند، سپس آقای کاظم زاده کارشناس فرهنگی، گزارشی در خصوص کارگاه های ضمن خدمت و ارتقاء امتیاز اساتید ارائه داد.
 دکتر باقر زاده در ادامه جلسه ضمن خیرمقدم به حاضران سخنانی در مورد تحلیل آماری شاخص‌ها که هر 3 ماه یک‌بار توسط واحدها ارائه می‌شود، بیان کرد.
در این نشست که معاون فرهنگی دانشگاه هم حضور داشت، ایشان به نقشه علمی دانشگاه و 16 راهبرد کلان اشاره کرد و از همکاران فرهنگی خواست ایده‌های فرهنگی خود را منعکس نمایند. وی از حاضران خواست، چنانچه افرادی را با برنامه‌های فرهنگی می‌شناسند به معاونت فرهنگی معرفی کنند.
دکتر باقرزاده در پایان از واحدهایی که در دهه کرامت میزبان خادمان حرم امام رضا (ع) بودند، تقدیر کرده و هدایایی توسط دکتر پرویز، و دکتر شهابی،  به  شرکت کنندگان داده شد.

1396/6/29 15:11