برگزاری جلسه ی ستادهای امربه‌معروف و نهی از منکر و توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز
به گزاش روابط عمومی معاونت اجتماعی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران، جلسه ستاد توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز و ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر دانشگاه، با حضور اکثریت اعضاء، چهارشنبه 8 آذر‌ماه تشکیل ‌شد.
در این جلسه که با حضور معاون اجتماعی فرهنگی دانشگاه، دکتر عبدالرحمن رستمیان تشکیل شد، ابتدا دکتر باقر زاده مدیر فرهنگی دانشگاه به بحث رسیدگی به مفاد توافقنامه مشترک ستاد اقامه نماز و دانشگاه علوم پزشکی تهران پرداخت و حاضران نظرات خود را بیان کردند.
در این جلسه مقرر شد رؤسای واحدهای تابعه، مسئولیت نمازخانه‌ها را بر عهده داشته باشند. دکتر نوروزی مدیر فرهنگی و هنری معاونت دانشجوئی، بر استفاده از ظرفیت‌های دانشجویان درزمینه های هنری و پژوهش‌های فرهنگی تأکید کرد. همچنین پیشنهاد شد از کتاب شیوه‌های جذب مخاطبین به نماز که توسط حجت‌الاسلام قرائتی تدوین‌شده است، مسابقاتی برگزار شود.
 در ادامه مقرر شد، برای کارکنان، دوره‌های آموزش عبادات و نماز با همکاری معاونت اجتماعی فرهنگی برگزار شود؛ در روز نماز در دانشگاه مراسم ویژه‌ای برگزار شود؛ کانون نماز دانشجوئی توسعه پیدا کند و در سال آینده به مسابقات قرآن و عترت ، آیتم نماز هم اضافه شود. برگزاری همایش ویژه مدیران در خصوص نماز نیز از دیگر مصوبات این جلسه بود.
  در جلسه مربوط به ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر مصوب شد تا برنامه‌های اجرائی شوراهای امربه‌معروف و نهی از منکر جهت بررسی و اظهارنظر اعضاء از طریق اتوماسیون به آن‌ها ارسال‌شده و ایشان نظرات خود را به معاونت اجتماعی و فرهنگی اعلام کنند.
در جلسه ی ستادهای امر به معروف و نهی از منکر و توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز، حجت‌الاسلام غفاری معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر صدیقی مدیر هسته گزینش، دکتر پارسا پور مدیر روابط عمومی، دکتر نوروزی مدیر فرهنگی و هنری معاونت دانشجوئی، مهندس سید صومعه دبیر هیات رسیدگی به تخلفات، دکتر پیرامون مقدم از معاونت درمان و خانم دکتر بیات از واحد امور زنان حضور به هم رساندند.
گزارش از مسعود ایرجی

1396/9/12 08:11