برگزاری جلسه ویژه مداحان توسط معاونت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی، جلسه  آموزش و آماده سازی مداحان دانشگاه  ویژه ایام فاطمیه روز سه شنبه مورخ 95/12/10 در سالن همایش معاونت فرهنگی برگزار شد.
این جلسه که باحضور استاد حاج صادق بادینلو وحاج محمود اشتیاقی برگزارگردید، ابتدا آقای اشتیاقی ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام فاطمیه و عرض خوش آمد گویی به مداحان دانشگاه با ارائه چند سبک شعر و نوحه به تمرین در خصوص اجرای برنامه برای  ایام شهادت حضرت زهرا سلام الله پرداخت و سپس حضار از تجارب و رهنمودهای استاد بادینلو بهره مند شدند.
استاد بادینلو با توجه به اهمیت مدح اهل بیت توصیه ی فراوان به مطالعه ی زیاد دراین زمینه و خواندن مقاتل و روضه های مستند و پرهیز از روضه های ضعیف داشت، و به گفته ایشان ذاکرین اهل بیت اجازه خواندن روضه هایی که شاید از مداحان چهره و به نام هم باشند  ندارند و عنوان نمود آنها نمیتواند سند روضه باشد.
همچنین ایشان متذکر شد حتما مداح بایستی دفتری از اشعار فاخر برای اهلبیت داشته باشد نه به جهت خواندن از روی متن بلکه برای حفظ کردن و مرور در مواقع نیاز .
در آخر مداحان به پرسش و پاسخ در خصوص سبک ها و نوحه های مختلف از اساتید حاضر پرداختند.

عکس:میری
   1395/12/11 15:17