برگزاری جلسه نگرش پدافند غیرعامل
به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران، کارگاه نگرش پدافند غیرعامل ویژه اعضای هیئت‌علمی ، با حضور دکتر ذنوبی عصر چهارشنبه 3 بهمن ماه 1397 در سالن G6  ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه ابتدا دکتر ذنوبی رییس اداره مدیریت خطر حوادث و پدافند غیرعامل دانشگاه هدف دانشگاه علوم پزشکی تهران از پدافند غیرعامل را ارتقای آمادگی منابع انسانی، تجهیزات ، فضاها و ایمنی صحنه جهت پاسخ مؤثر، به‌موقع و هماهنگ در کلیه واحدهای تابعه دانشگاه نسبت به تهدیدات بر اساس ارزیابی خطر و طبق تخصص‌ها و کارکردهای هر کارگروه عنوان کرد. سپس ایشان ساختار کمیته پدافند غیرعامل دانشگاه را شرح داد و کارگروه‌های 9 گانه فنی و پشتیبانی(کالبدی) ، کارگروه اطلاع‌رسانی و آرامش بخشی، کارگروه امداد، نجات و فوریت‌ها، کارگروه آمار و فناوری اطلاعات، کارگروه آموزش و پژوهش، کارگروه اجتماعی، کارگروه غذا و دارو، کارگروه بهداشت، کارگروه درمان را معرفی کرد. دکتر ذنوبی انتخاب موضوع این جلسه را بنا به پیشنهاد و هماهنگی  کارگروه اجتماعی در مورد ایجاد محیط‌های امن کاری برشمرد و همچنین آموزش و فرهنگ‌سازی توسط اساتید برای دانشجویان و  کارکنان را مهم دانست .در بخش دوم بحث اساتید به ذکر مثال‌های مختلفی در مورد خطرهای مختلفی که در محیط‌های کاری آن‌ها وجود دارد پرداخت و راهکارهایی را مورد بحث و تبادل‌نظر قرار داد.در انتها  شماره تلفن‌های مرکز مدیریت حوادث و پدافند غیرعامل دانشگاه و EOC   واقع در طبقه دوم ساختمان شفا برای اطلاع‌رسانی به حضار جهت گزارش حوادث و هشدار سریع اعلام شد.
تلفن‌های  EOC :   7807069  0910  , 43 و88989644    نمابر 88989647
خبرنگار : وزیری