با حضور رییس دانشگاه نشست شورای تخصصی فرهنگی اجتماعی تشکیل شد
به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی فرهنگی، این نشست بعدازظهر شنبه 19 اسفند 96 در سالن شورای دانشگاه تشکیل شد و پیرامون مسائل مربوط به طرح پوشش بیماران، اداره مسجد بیمارستان‌ها، شورای نظارت بر انجمن‌های علمی دانشجویی، خاک‌سپاری شهدای گمنام و طرح یادبود هفتاد و پنجمین سالگرد تأسیس مجمع سالیانه انجمن اسلامی پس از بحث و تبادل‌نظر تصمیمات لازم اتخاذ شد.
در این نشست ابتدا موضوعات مربوط به دستور جلسه مطرح شد و سپس اعضای شورا به بیان دیدگاه ها ونظرات خود پرداختند.
این نشست با حضور رییس دانشگاه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاون فرهنگی اجتماعی، مدیر گروه معارف اسلامی، معاون فرهنگی بسیج جامعه پزشکی، معاون غذا و دارو، معاون دانشجویی، معاون بهداشت، معاون درمان، معاون بین‌الملل، مشاور امور زنان، مدیر امور فرهنگی، مدير امور حقوقي، دبیر مرکز هم‌اندیشی اساتید، مدیر پرستاری دانشگاه و نمایندگان انجمن اسلامی دانشجویان و بسیج دانشجویی تشکیل شد.
   1396/12/20 11:14