اسامی برندگان مسابقه کتابخوانی ویژه ماه محرم و صفر سال 97
به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی فرهنگی،  مسابقۀ کتابخوانی با عنوان «اعمال حرم مطهر امام حسین (ع)» به مناسبت ماه محرم و صفر ویژۀ اعضاء محترم هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران به همت معاونت اجتماعی فرهنگی دانشگاه، برگزار شد.
کتاب مفاتیح الجنان مؤلف حاج شیخ عباس قمی به عنوان منبع سؤالات مسابقه در نظر گرفته شد.
این مسابقه به صورت اینترنتی برگزار و شرکت کنندگان از طریق ثبت نام در سایت معاونت اجتماعی فرهنگی در این مسابقه شرکت کردند.
معاونت اجتماعی فرهنگی دانشگاه ضمن تشكر از حضور فراگير شرکت‌کنندگان، اسامی برگزیدگان مسابقه را که بر اساس قرعه‌کشی از میان نفراتی که بالاترین امتیاز را کسب کرده بودند، به شرح زیر اعلام می‌کند:

1. مهدیه ناصری بهمن آبادی / مرکز تصویربرداری
  2. حسینعلی ماهگلی / دانشکده دندانپزشکی
  3. زهرا کاظمی اسفه / معاونت بهداشت
  4. زهرا اسلامی نیا / معاونت اجتماعی فرهنگی
  5. محمد حسنی / معاونت غذا و دارو
  6. مهدی خادمی بیدهندی / دانشکده طب سنتی
برندگان مسابقه می توانند جهت دریافت جوایز خود، از تاریخ شنبه 19/8/97  الی  چهارشنبه 23/8/97 از ساعت 8:30  الی 13  به معاونت اجتماعی فرهنگی واقع در بلوار کشاورز، خیابان قدس، خیابان ایتالیا، پلاک 49 (ساختمان شفا)، طبقه سوم مراجعه نمایند. مهلت دریافت جوایز تمدید نخواهد شد ضمنا داشتن اصل کارت پرسنلی برای پرسنل/ کارت هیآت علمی برای اعضاء هیات علمی الزامی است.

1397/8/13 09:03

ارسال نظر: