اسامی برندگان مسابقه اینترنتی تفسیر سوره حمد
اسامی برندگان مسابقه کتابخوانی ویژه ماه مبارک رمضان سال 96
                                                                            با موضوع " تفسیر سوره حمد"

به همت معاونت فرهنگی دانشگاه، مسابقۀ کتابخوانی «تفسیر سورۀ حمد» به مناسبت ماه پر برکت رمضان ویژۀ اعضاء محترم هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار گردید. کتاب تفسیر قرآن کریم (آیات برگزیده) مؤلف محسن قرائتی به عنوان منبع سؤالات مسابقه در نظر گرفته شد.
این مسابقه به صورت اینترنتی برگزار گردید و شرکت کنندگان از طریق ثبت نام در سایت معاونت فرهنگی در این مسابقه شرکت کردند و به سؤالات به صورت آنلاین پاسخ دادند.
با اتمام مهلت مسابقه و تصحیح تعداد 322 پاسخنامه، تعداد 80 نفر بالاترین امتیاز را کسب کردند.
معاونت فرهنگی دانشگاه ضمن تشكر از حضور فراگير شرکت‌کنندگان، اسامی برگزیدگان مسابقه را که بر اساس قرعه‌کشی از میان نفراتی که بالاترین امتیاز را کسب کرده بودند، به شرح زیر اعلام می‌کند:

برندگان کارمند/دانشجو:

3.   مرجان قاضی سعیدی
4.   ناهید عین الهی
5.   شعبان علیزاده

برندگان مسابقه می توانند جهت دریافت جوایز خود، از تاریخ شنبه 24/4/96 لغایت شنبه  31/4/96 از ساعت 8:30  لغایت 12  به معاونت فرهنگی واقع در بلوار کشاورز، خیابان قدس، خیابان ایتالیا، پلاک 49 (ساختمان شفا)، طبقه سوم، آقای موسی زاده مراجعه نمایند. (مهلت دریافت جوایز قابل تمدید نمی باشد)

توجه:  داشتن اصل کارت پرسنلی برای پرسنل/ کارت دانشجویی برای دانشجویان/ کارت هیآت علمی برای اعضاء هیات علمی الزامی است.

1396/4/21 08:21

ارسال نظر: